Nørresundby

OM OS

Mere end "bare" et loppesupermarked

Butikken ligger cirka 800 meter fra motorvejen med bekvem adgang fra hele kvarteret på den store parkeringsplads. De lokale kender placeringen fra det gamle Løvvangcenter i Nørresundby, hvor takeNOW har overtaget en del af lejemålet.

takeNOW i Nørresundby er med sine mange events blevet kendt for at være mere end bare et loppesupermarked. Det er blevet et samlingssted for alle mulige begivenheder – lige fra bagagerumssalg i sommersolen til mødegrupper m.m. Her er alle velkomne. 

DSC09781

OM OS

Butiksbestyreren

Butikken bestyres af Lotte Lauridsen, en iværksætterkvinde på 45 år, der har drevet flere forskellige butikker i sin tid.  

Lotte er butiksuddannet og får sin energi fra at opbygge brands. Nu er turen kommet til takeNOW, som hun har overtaget og giver sin fulde opmærksomhed og sjæl. Med hendes faglighed og erfaring i ryggen, inviterer hun bl.a. til kundeaftener, hvor standlejere kan lære tips og tricks til mersalg, reol-etikette og markedsføring. 

“Jeg er kendt for at råbe højt,” udtaler Lotte. “Jeg ringede til ejeren af butikken, og fortalte at nu skulle der altså til at komme gang i den butik, og at det ville jeg gerne hjælpe med. Et par timer senere havde vi et møde og få dage efter havde jeg jobbet. Og dét er jeg rigtig glad for!”

BUTIKKEN I TAL

Nørresundby

Der er takeNOW-butikker i hele landet, og hver butik er forskellig. takeNOW i Nørresundby har med sine cirka 1200 kvadratmeter plads til over 300 forskellige stande, og der er cirka 250 kunder i løbet af dagen.

0
Kvadratmeter
0
Standlejere
0
Reoler
0
Gulvstande
0
Vitrineskabe

Åbningstider

Mandag: 10:00 – 18:00
Tirsdag: 10:00 – 18:00
Onsdag: 10:00 – 18:00
Torsdag: 10:00 – 18:00
Fredag: 10:00 – 18:00
Lørdag: 10:00 – 16:00
Søndag: 10:00 – 16:00

DIT LOKALE LOPPESUPERMARKED

LOPPER I HELE LANDET

takeNOW er en af Danmarks største kæder af loppesupermarkeder. Konceptet er simpelt: Du lejer en stand hos os og kommer med alle dine sager fra loftet, kælderen eller bagerst i tøjskabet og sætter det til salg i vores loppesupermarked. Det glæder andre, hjælper klimaet – alt sammen mens du tjener penge hjemme fra sofaen.

REFERENCER

Det siger vores kunder

Den bedste anbefaling kommer altid fra kunderne selv. I vores tilfælde er kunderne både standlejerne og de betalende kunder. Hør fra deres egen mund, hvordan det er, at være kunde hos takeNOW.

Det er nemt, jeg får ryddet op og sparer tid ved at have mine ting til salg hos takeNOW. Desuden er der et kanon socialt samvær med de andre kræmmere. takeNOW-personalet er altid smilende og hjælpsomme.
Ralf
Standlejer ved takeNOW
Jeg elsker at handle. Reolerne hos takeNOW giver mig mulighed for også at komme af med noget igen. Der er et fantastisk godt personale, som giver sig tid til både at hjælpe standlejere og kunder.
Henrik
Standlejer og kunde ved takeNOW

KONTAKT OS

Interesseret?

Lad os hjælpe dig videre i processen, så du kan komme igang med at rydde op derhjemme, glæde andre, hjælpe klimaet og tjene penge - alt sammen på én gang.