Viborg

OM OS

Et moderne loppe-supermarked i Viborg

Hos takeNOW i Viborg er der fokus på den gode kontakt – både med standlejerne og de købende kunder. Her kommer folk i alle aldersgrupper, om det er hobby-samlere, miljøbevidste unge eller bare hr. og fru Danmark, der skal ud og gøre en god handel.

Glæden ved takeNOW i Viborg er, at folk selv har mulighed for at komme med de ting, de ikke har brug for, men som er alt for gode til at smide ud – her får de nyt liv, og kan give glæde til en ny generation.

Der er gode parkeringsforhold til butikken og plads til rigtig mange kunder. Kom og gør et godt tilbud på alt fra gamle LP’er til Royal Copenhagen stel og Kähler-vaser.

OM OS

Butiksbestyreren

Butikken bestyres af Jannie på 37 år fra Skelhøje, der også har erfaring fra tidligere secondhand-koncepter. 

Jannie elsker især hele det menneskelige aspekt ved at være butiksbestyrer. 

“Jeg lærer jo folk at kende på flere plan – både ved at få en hyggelig kaffesnak med dem, og ved at se alle de fantastiske ting, de sætter til salg,” fortæller Jannie.  

Butiksbestyreren har derudover stort fokus på miljøbevidstheden, som hun tror kun kommer til at fylde mere i vores hverdag i fremtiden.

BUTIKKEN I TAL

Viborg

Der er takeNOW-butikker i hele landet, og hver butik er forskellig. takeNOW i Viborg har med sine cirka 1300 kvadratmeter plads til over 200 forskellige stander, og der er cirka 100 kunder i løbet af dagen.

0
Kvadratmeter
0
Forskellige stande
0
Standlejere

Åbningstider

Mandag: 10:00 – 17:00
Tirsdag: 10:00 – 17:00
Onsdag: 10:00 – 17:00
Torsdag: 10:00 – 17:00
Fredag: 10:00 – 17:00
Lørdag: 10:00 – 16:00
Søndag: 10:00 – 16:00

DIT LOKALE LOPPESUPERMARKED

LOPPER I HELE LANDET

takeNOW er en af Danmarks største kæder af loppesupermarkeder. Konceptet er simpelt: Du lejer en stand hos os og kommer med alle dine sager fra loftet, kælderen eller bagerst i tøjskabet og sætter det til salg i vores loppesupermarked. Det glæder andre, hjælper klimaet – alt sammen mens du tjener penge hjemme fra sofaen.

REFERENCER

Det siger vores kunder

Den bedste anbefaling kommer altid fra kunderne selv. I vores tilfælde er kunderne både standlejerne og de betalende kunder. Hør fra deres egen mund, hvordan det er, at være kunde hos takeNOW.

Det er nemt, jeg får ryddet op og sparer tid ved at have mine ting til salg hos takeNOW. Desuden er der et kanon socialt samvær med de andre kræmmere. takeNOW-personalet er altid smilende og hjælpsomme.
Ralf
Standlejer ved takeNOW
Jeg elsker at handle. Reolerne hos takeNOW giver mig mulighed for også at komme af med noget igen. Der er et fantastisk godt personale, som giver sig tid til både at hjælpe standlejere og kunder.
Henrik
Standlejer og kunde ved takeNOW

KONTAKT OS

Interesseret?

Lad os hjælpe dig videre i processen, så du kan komme igang med at rydde op derhjemme, glæde andre, hjælpe klimaet og tjene penge - alt sammen på én gang.