Ebeltoft

OM OS

takeNOW | Genbrugsbutik i Ebeltoft

I et lille hjørne af Lystbådehavnen i Ebeltoft ligger takeNOW-butikken. Det er ikke den største af kædens butikker, men den har til gengæld masser af luft, atmosfære og charme – og desuden en lille lækker café, hvor snakken går. 

Butikken er kendt for at være ekstra pæn og ryddelig i forhold til andre loppesupermarkeder – og det giver den måske også en lille smule mere eksklusivitet. Det hænder i hvert fald, at mange af de ekstra fine loppefund ender her i butikken. 

takeNOW Ebeltoft
Butiksbestyrer Johnny - takeNOW Ebeltoft

OM OS

Butiksbestyreren

Butikken bestyres af Johnny på 65 år, der om nogen må sige at kende til hele takeNOW-konceptet. Han var nemlig med til at udvikle det hele fra starten. 

“Jeg havde mange salgsbesøg ved små erhvervsdrivende og så, hvor mange varer, de havde på lager og som aldrig nåede ud i butikkerne igen. Det oprindelige takeNOW-koncept gik ud på at sørge for at minimere det spild – men udviklede sig hurtigt til også at inddrage private og alle deres lopper fra loftet,” fortæller Johnny. 

Johnny har et bredt erfaringsgrundlag fra både militæret, som mekaniker og forsikringsmand – og så har han altid haft noget med handel at gøre. 

Johnny lever og ånder for at drifte butikken og få det hele til at køre glat i samarbejde med hans kollega Michelle, der også hjælper til i butikken.

 

BUTIKKEN I TAL

Ebeltoft

Der er takeNOW-butikker i hele landet, og hver butik er forskellig. takeNOW i Ebeltoft har med sine cirka 1100 kvadratmeter plads til over 200 forskellige stande, og der er cirka 350 kunder i løbet af dagen.

Kvadratmeter
0
Forskellige stande
0
Standlejere
0

Åbningstider

Mandag: 10:00 – 17:30
Tirsdag: 10:00 – 17:30
Onsdag: 10:00 – 17:30
Torsdag: 10:00 – 17:30
Fredag: 10:00 – 17:30
Lørdag: 10:00 – 16:00
Søndag: 10:00 – 16:00

DIT LOKALE LOPPESUPERMARKED

LOPPER I HELE LANDET

takeNOW er en af Danmarks største kæder af loppesupermarkeder. Konceptet er simpelt: Du lejer en stand hos os og kommer med alle dine sager fra loftet, kælderen eller bagerst i tøjskabet og sætter det til salg i vores loppesupermarked. Det glæder andre, hjælper klimaet – alt sammen mens du tjener penge hjemme fra sofaen.

REFERENCER

Det siger vores kunder

Den bedste anbefaling kommer altid fra kunderne selv. I vores tilfælde er kunderne både standlejerne og de betalende kunder. Hør fra deres egen mund, hvordan det er, at være kunde hos takeNOW.

Det er nemt, jeg får ryddet op og sparer tid ved at have mine ting til salg hos takeNOW. Desuden er der et kanon socialt samvær med de andre kræmmere. takeNOW-personalet er altid smilende og hjælpsomme.
Ralf
Standlejer ved takeNOW
Jeg elsker at handle. Reolerne hos takeNOW giver mig mulighed for også at komme af med noget igen. Der er et fantastisk godt personale, som giver sig tid til både at hjælpe standlejere og kunder.
Henrik
Standlejer og kunde ved takeNOW

KONTAKT OS

Interesseret?

Lad os hjælpe dig videre i processen, så du kan komme igang med at rydde op derhjemme, glæde andre, hjælpe klimaet og tjene penge - alt sammen på én gang.

Genbrugsbutik i Ebeltoft – dit lokale loppesupermarked 

takeNOW i Ebeltoft er 1100 kvadratmeter, har plads til 200 forskellige stande og har cirka 350 kunder på besøg i løbet af dagen. Mange forskellige mennesker besøger vores butik i Ebeltoft og vi rummer diversiteten. Vi har også en separat afdeling i gårdhaven med retro, interiør og design. 

Vi elsker at være din lokale genbrug. takeNOW i Ebeltoft rummer et stort udvalg af fine fund. Kom og se vores mange reoler med forskellige ting og sager, og optimér dit hjem eller din garderobe – mon ikke vi har lige det, du står og mangler. Om ikke andet, tilbyder vi godt selskab og god stemning. Vi glæder os til at møde dig med et smil. 

En hyggelig café 

Når du har kigget løs i vores fine butik, kan du tage en pause i vores hyggelige café. Her kan du sidde og nyde selskabet med de andre kræmmere og fortælle om de nyeste fund, du har gjort dig. Socialt samvær kendetegner takeNOW i Ebeltoft, og her går snakken blandt kræmmerne i vores butik. 

takeNOW i Ebeltoft – en win-win-situation 

Er du også vild med at handle, men har du efterhånden mange ting i hjemmet? takeNOW giver dig muligheden for at få ryddet ud i de ting, som alligevel ligger og samler støv. Får du en stand hos os, sælger vi dine ting for dig. Alt du skal gøre er at booke en stand på vores hjemmeside, indlevere og prissætte dine sager, og så sælger vi det for dig. Få alle informationer om booking af din stand her

Kom af med de ting, du ikke bruger, og lad andre få glæde af dem. Du hjælper en grønnere fremtid på vej. Alt dette til gavn for både sælger, køber og miljøet. 

Kom forbi os på Vestervej 7 i Ebeltoft – vi glæder os til at se dig.