Egå

OM OS

Kæmpe indendørs loppesupermarked i Egå

takeNOW i Egå er den andenstørste butik i kæden, kun overgået af den i Højbjerg. Med sine over 3.000 kvadratmeter giver den godt 15.000 skridt om dagen til de ansatte, når de trimmer reoler og laver tema-udstillinger i det store indendørs loppesupermarked. 

Butikken ligger i Center Øst i Egå – meget belejligt ved siden af en DanMission og en Røde Kors butik, så du kan gøre alle dine genbrugsindkøb samlet. Butikken har fantastiske parkeringsforhold lige uden for døren, og så er den kendt for dens store møbelsalg i kælderen – her finder du masser af antikke retro-fund der passer godt i ethvert moderne hjem.

Egå

OM OS

Butiksbestyreren

Butikken bestyres af Irene, der kalder sig selv en “god faglig cocktail” – hun har nemlig erfaring som både stewardesse, social-medarbejder og som ejer af sin egen butik gennem 9 år. Hun elsker at arbejde med mennesker, og det gør man i dén grad som butiksbestyrer af takeNOW i Egå, hvor hun gennem de sidste år har mødt enormt mange fantastiske mennesker – både købelystne kunder og standlejere. 

“Arbejde og hobby flyder sammen for mig,” siger Irene. “Og heldigvis for det – det betyder jo bare, at man elsker det, man laver. Her kan jeg være kreativ, jeg kan sælge og så kan jeg have en kundekontakt med nogle helt fantastiske personligheder.”

BUTIKKEN I TAL

Egå

Der er takeNOW-butikker i hele landet, og hver butik er forskellig. takeNOW i Egå har med sine cirka 3000 kvadratmeter plads til over 400 forskellige stande, og der er cirka 400 kunder i løbet af dagen.

0
Kvadratmeter
0
Forskellige stande
0
Reoler
0
Gulvreoler
0
Tøjreoler
0
Vitriner

Åbningstider

Mandag: 10:00 – 18:00
Tirsdag: 10:00 – 18:00
Onsdag: 10:00 – 18:00
Torsdag: 10:00 – 18:00
Fredag: 10:00 – 18:00
Lørdag: 10:00 – 17:00
Søndag: 10:00 – 17:00

DIT LOKALE LOPPESUPERMARKED

LOPPER I HELE LANDET

takeNOW er en af Danmarks største kæder af loppesupermarkeder. Konceptet er simpelt: Du lejer en stand hos os og kommer med alle dine sager fra loftet, kælderen eller bagerst i tøjskabet og sætter det til salg i vores loppesupermarked. Det glæder andre, hjælper klimaet – alt sammen mens du tjener penge hjemme fra sofaen.

REFERENCER

Det siger vores kunder

Den bedste anbefaling kommer altid fra kunderne selv. I vores tilfælde er kunderne både standlejerne og de betalende kunder. Hør fra deres egen mund, hvordan det er, at være kunde hos takeNOW.

Det er nemt, jeg får ryddet op og sparer tid ved at have mine ting til salg hos takeNOW. Desuden er der et kanon socialt samvær med de andre kræmmere. takeNOW-personalet er altid smilende og hjælpsomme.
Ralf
Standlejer ved takeNOW
Jeg elsker at handle. Reolerne hos takeNOW giver mig mulighed for også at komme af med noget igen. Der er et fantastisk godt personale, som giver sig tid til både at hjælpe standlejere og kunder.
Henrik
Standlejer og kunde ved takeNOW

KONTAKT OS

Interesseret?

Lad os hjælpe dig videre i processen, så du kan komme igang med at rydde op derhjemme, glæde andre, hjælpe klimaet og tjene penge - alt sammen på én gang.