Egå

OM OS

takeNOW | Genbrugsbutik i Egå

takeNOW i Egå er den største genbrugsbutik i kæden. Med over 3.000 kvadratmeter giver den godt 15.000 skridt om dagen til de ansatte, når de trimmer reoler og laver tema-udstillinger i det store indendørs loppesupermarked. 

Butikken ligger i Center Øst i Egå – meget belejligt ved siden af en DanMission og en Røde Kors butik, så du kan gøre alle dine genbrugskøb samlet. Butikken har fantastiske parkeringsforhold lige uden for døren, og så er den kendt for et stort møbelsalg i kælderen.

takeNOW - Egå
Butiksbestyrer Irene - takeNOW Egå

OM OS

Butiksbestyreren

Butikken bestyres af Irene, der kalder sig selv en “god faglig cocktail” – hun har nemlig erfaring som både stewardesse, social-medarbejder og som ejer af sin egen butik gennem 9 år. Hun elsker at arbejde med mennesker, og det gør man i dén grad som butiksbestyrer af takeNOW i Egå, hvor hun gennem de sidste år har mødt enormt mange fantastiske mennesker – både købelystne kunder og standlejere. 

“Arbejde og hobby flyder sammen for mig,” siger Irene. “Og heldigvis for det – det betyder jo bare, at man elsker det, man laver. Her kan jeg være kreativ, jeg kan sælge og så kan jeg have en kundekontakt med nogle helt fantastiske personligheder.”

BUTIKKEN I TAL

Egå

Der er takeNOW-butikker i hele landet, og hver butik er forskellig. takeNOW i Egå har med sine cirka 3000 kvadratmeter plads til over 400 forskellige stande, og der er cirka 400 kunder i løbet af dagen.

Kvadratmeter
0
Forskellige stande
0
Reoler
0
Gulvreoler
0
Tøjreoler
0
Vitriner
0

Åbningstider

Mandag: 10:00 – 18:00
Tirsdag: 10:00 – 18:00
Onsdag: 10:00 – 18:00
Torsdag: 10:00 – 18:00
Fredag: 10:00 – 18:00
Lørdag: 10:00 – 17:00
Søndag: 10:00 – 17:00

DIT LOKALE LOPPESUPERMARKED

LOPPER I HELE LANDET

takeNOW er en af Danmarks største kæder af loppesupermarkeder. Konceptet er simpelt: Du lejer en stand hos os og kommer med alle dine sager fra loftet, kælderen eller bagerst i tøjskabet og sætter det til salg i vores loppesupermarked. Det glæder andre, hjælper klimaet – alt sammen mens du tjener penge hjemme fra sofaen.

REFERENCER

Det siger vores kunder

Den bedste anbefaling kommer altid fra kunderne selv. I vores tilfælde er kunderne både standlejerne og de betalende kunder. Hør fra deres egen mund, hvordan det er, at være kunde hos takeNOW.

Det er nemt, jeg får ryddet op og sparer tid ved at have mine ting til salg hos takeNOW. Desuden er der et kanon socialt samvær med de andre kræmmere. takeNOW-personalet er altid smilende og hjælpsomme.
Ralf
Standlejer ved takeNOW
Jeg elsker at handle. Reolerne hos takeNOW giver mig mulighed for også at komme af med noget igen. Der er et fantastisk godt personale, som giver sig tid til både at hjælpe standlejere og kunder.
Henrik
Standlejer og kunde ved takeNOW

KONTAKT OS

Interesseret?

Lad os hjælpe dig videre i processen, så du kan komme igang med at rydde op derhjemme, glæde andre, hjælpe klimaet og tjene penge - alt sammen på én gang.

Loppemarked i Egå giver dig nye brugte sager 

Er du træt af at spendere dyre domme på nye ting, så faciliterer takeNOW nye brugte sager til en overkommelig pris. Med mere end 400 stande, er der stor chance for, at du kan finde lige det, du står og mangler i en af vores mange stande. Hos os kan du finde en antikke retro-fund der passer godt i til ethvert moderne hjem. Hvorfor købe nyt, når man kan købe noget tilsvarende meget billigere og støtte miljøet. 

Med vores mange kvadratmeter har vi gjort det nemt for dig at finde rundt i butikken og få det hele med. Vores butik er inddelt i reoler, gulvreoler, tøjreoler og vitriner, så det er mere overskueligt for dig, og du kan finde dine nye brugte sager til dit hjem. 

Genbrugsbutik i Egå med et stort udvalg af møbler 

Hos takeNOW i Egå er vi som sagt kendt for et stort møbeludvalg i kælderen. Her kan du finde et smukt møbel, der passer til dit hjem. Her finder du mange unikke møbler, både retro og nyere møbler, alle i rigtig fin stand og venter på nyt liv. Mangler du et skab, en reol, et nyt spisebord eller en sofa, så tag et kig på vores store møbeludvalg i kælderen, og find dit nye brugte møbel til en overskuelig pris. 

takeNOW i Egå – en win-win-situation 

Overvejer du, om du skal købe en stand hos os? takeNow giver dig mulighed for at komme af med de mange ting i kælderen, eller tøjet der blev for småt og nu bare ligger og fylder. En anden kan få glæde af det, du alligevel ikke bruger, og du kan tjene penge. Får du en stand hos os, kan du sælge ud af dine sager, mens du ligger på sofaen. Du får ryddet ud i dine mange ting, de får nyt liv og glæder en anden. takeNOW – vi sælger det for dig. Book din stand hos takeNOW her

Kom og besøg takeNOW på Egå Havvej 2L – vi glæder os til at se dig.