Højbjerg

OM OS

Et af Danmarks bedst sælgende loppemarkeder

takeNOW i Højbjerg er nok den mest kendte i kæden. Det er også den første – så den har både godt med sjæl og historie. Butikken startede med godt 1200 kvadratmeter, men er sidenhen blevet udvidet over tre omgange, så den i dag fylder hele 2500 kvadratmeter. 

takeNOW i Højbjerg er kendt for sine ekstra omhyggelige standlejere, der lige gør dét ekstra ud af deres stande. Det er virkelig engagerede folk, der støtter op om butikken og det gode sociale selskab der er opstået mellem de mange forskellige personligheder. 

Butikken ligger godt placeret tæt på Ringvej Syd i Aarhus, og har en god parkeringsplads lige ved døren, hvor der også jævnligt med stor succes afholdes bagagerumsmarkeder.

DSC09057
Højbjerg

OM OS

Butiksbestyreren

Butikken bestyres af Jan Scherfig på 45 år, der om nogen må siges at kende til takeNOW – han ejer nemlig hele kæden. Jan har egentlig en baggrund indenfor IT, som han har arbejdet med på ledelsesplan i mange år. Da han fik nok af at sidde på kontor, kom takeNOW ind i billedet, da han endte med at købe hele butikken for nogle år tilbage.

“Jamen jeg ville være selvstændig,” fortæller Jan. “Jeg havde sat noget arvegods til salg i et lignende loppesupermarked, og så muligheden for at udvikle konceptet. Jeg har altid haft en drøm om at servicere folk, måske eje et hotel – nu har jeg hotel for kræmmere, så det er helt perfekt!”

Jans arbejde og fritid flyder ofte sammen – men sådan er det jo gerne med mennesker, der ser deres job som en hobby. Han elsker kommunikationen med kunderne og at give folk en oplevelse, der er over forventning.

BUTIKKEN I TAL

Højbjerg

Der er takeNOW-butikker i hele landet, og hver butik er forskellig. takeNOW i Højbjerg har med sine cirka 2500 kvadratmeter plads til over 400 forskellige stande.

0
Kvadratmeter
0
Reoler
0
Tøjreoler
0
Vitrineskabe
0
Gulvstande

Åbningstider

Mandag: 10:00 – 18:00
Tirsdag: 10:00 – 18:00
Onsdag: 10:00 – 18:00
Torsdag: 10:00 – 18:00
Fredag: 10:00 – 18:00
Lørdag: 10:00 – 17:00
Søndag: 10:00 – 17:00

DIT LOKALE LOPPESUPERMARKED

LOPPER I HELE LANDET

takeNOW er en af Danmarks største kæder af loppesupermarkeder. Konceptet er simpelt: Du lejer en stand hos os og kommer med alle dine sager fra loftet, kælderen eller bagerst i tøjskabet og sætter det til salg i vores loppesupermarked. Det glæder andre, hjælper klimaet – alt sammen mens du tjener penge hjemme fra sofaen.

REFERENCER

Det siger vores kunder

Den bedste anbefaling kommer altid fra kunderne selv. I vores tilfælde er kunderne både standlejerne og de betalende kunder. Hør fra deres egen mund, hvordan det er, at være kunde hos takeNOW.

Det er nemt, jeg får ryddet op og sparer tid ved at have mine ting til salg hos takeNOW. Desuden er der et kanon socialt samvær med de andre kræmmere. takeNOW-personalet er altid smilende og hjælpsomme.
Ralf
Standlejer ved takeNOW
Jeg elsker at handle. Reolerne hos takeNOW giver mig mulighed for også at komme af med noget igen. Der er et fantastisk godt personale, som giver sig tid til både at hjælpe standlejere og kunder.
Henrik
Standlejer og kunde ved takeNOW

KONTAKT OS

Interesseret?

Lad os hjælpe dig videre i processen, så du kan komme igang med at rydde op derhjemme, glæde andre, hjælpe klimaet og tjene penge - alt sammen på én gang.