Fredericia

OM OS

Loppesupermarked i Fredericia

På Fuglsang Allé i Fredericia ligger loppesupermarkedet takeNOW Fredericia bekvemt i forhold til en af hovedpulsårene i byen, Vejlevej. 

Butikken er kendt for sit brede sortiment af alskens sager – her sælges der alt fra retro- og vintage-møbler til genbrugstøj (ofte også finere mærker) og alt ind i mellem. 

Butikken er kendt for den gode stemning, hvor både de købelystne kunder og standlejerne virkelig elsker at være der. Her hjælper man hinanden med en af de bedste hobbyer der findes: At købe og sælge fantastiske loppefund. 

takeNOW - Fredericia
Butiksbestyrer Pernille - takeNOW Fredericia

OM OS

Butiksbestyreren

Butikken bestyres af Pernille, der har en bred erfaring fra både skønhedsbranchen, hvor hun har arbejdet som selvstændig, ligesom hun også har været både mentor, lægesekretær og handicaphjælper. Det samlende punkt i hele hendes baggrund må være den gode menneskekontakt, som hun også har taget med ind i sit job som butiksbestyrer hos takeNOW i Fredericia. 

“Man hjælper jo folk med at udleve deres hobby,” fortæller Pernille. “Der er fyldt med så meget glæde i den her butik, så det gør det herligt at gå på job hver dag.”

Pernille blev en del af takeNOW efter selv at have været standlejer i Ebeltoft-butikken i et stykke tid. Der blev hun bidt af hele kræmmer-branchen, og følte sig derfor meget heldig, da hun landede jobbet som butiksbestyrer for Fredericia-butikken. 

BUTIKKEN I TAL

Fredericia

Der er takeNOW-butikker i hele landet, og hver butik er forskellig. takeNOW i Fredericia har med sine cirka 1200 kvadratmeter plads til over 200 forskellige stander, og der er cirka 200 kunder i løbet af dagen.

0
Kvadratmeter
0
Forskellige stande
0
Standlejere

Åbningstider

Mandag: 10:00 – 18:00
Tirsdag: 10:00 – 18:00
Onsdag: 10:00 – 18:00
Torsdag: 10:00 – 18:00
Fredag: 10:00 – 18:00
Lørdag: 10:00 – 16:00
Søndag: 10:00 – 16:00

DIT LOKALE LOPPESUPERMARKED

LOPPER I HELE LANDET

takeNOW er en af Danmarks største kæder af loppesupermarkeder. Konceptet er simpelt: Du lejer en stand hos os og kommer med alle dine sager fra loftet, kælderen eller bagerst i tøjskabet og sætter det til salg i vores loppesupermarked. Det glæder andre, hjælper klimaet – alt sammen mens du tjener penge hjemme fra sofaen.

REFERENCER

Det siger vores kunder

Den bedste anbefaling kommer altid fra kunderne selv. I vores tilfælde er kunderne både standlejerne og de betalende kunder. Hør fra deres egen mund, hvordan det er, at være kunde hos takeNOW.

Det er nemt, jeg får ryddet op og sparer tid ved at have mine ting til salg hos takeNOW. Desuden er der et kanon socialt samvær med de andre kræmmere. takeNOW-personalet er altid smilende og hjælpsomme.
Ralf
Standlejer ved takeNOW
Jeg elsker at handle. Reolerne hos takeNOW giver mig mulighed for også at komme af med noget igen. Der er et fantastisk godt personale, som giver sig tid til både at hjælpe standlejere og kunder.
Henrik
Standlejer og kunde ved takeNOW

KONTAKT OS

Interesseret?

Lad os hjælpe dig videre i processen, så du kan komme igang med at rydde op derhjemme, glæde andre, hjælpe klimaet og tjene penge - alt sammen på én gang.