Sådan fungerer det

Det er ganske nemt – både som kunde og standlejer.

1. Book din stand

Book din stand online på www.takenow.dk. Det er let, og der er forskellige typer af stande, alt efter hvilke og hvor mange varer, du ønsker at sælge.

2. Registrér og prismærk

Dine varer registreres online, og du kan derefter få printet prismærker i butikken og sætte din nye loppestand op i dit lokale loppe-supermarked.

3. Følg dit salg

Nu er det bare at vente på, at kunderne begynder at købe af dine varer. Du kan løbende tjekke dit salg online og fylde op med flere varer.

4. Vi overfører dine penge

Vi udbetaler pengene direkte til din konto. Alt salg fra måneden forinden bliver udbetalt til d. 15. i hver måned.

EN WIN-WIN-SITUATION

Fire gode grunde til at bruge takeNOW

Et loppesupermarked må siges at være en ægte win-win-situation. Den cirkulære økonomi vinder mere og mere indpas i samfundet, og ved at sælge ud af ens gamle sager, får de nyt liv der glæder andre – til gavn for både sælger, køber og ikke mindst miljøet.

SKAB MERSALG PÅ DINE VARER

Tips og tricks

DIT LOKALE LOPPESUPERMARKED

LOPPER I HELE LANDET

takeNOW er en af Danmarks største kæder af loppesupermarkeder. Konceptet er simpelt: Du lejer en stand hos os og kommer med alle dine sager fra loftet, kælderen eller bagerst i tøjskabet og sætter det til salg i vores loppesupermarked. Det glæder andre, hjælper klimaet – alt sammen mens du tjener penge hjemme fra sofaen.