INDRET DIT HJEM MED LOPPEFUND

Genbrugsfund er unikke og har en historie og charme, som nye ting ofte ikke har. Ved at bruge gamle møbler, dekorative genstande og andre ting, der ellers ville være endt på lossepladsen, kan du give dit hjem et individuelt præg og samtidig være en del af løsningen for at bevare vores planet.

I vores butikker finder du kræmmere, som sælger ud af deres fine sager, så du kan tilføje dem i din indretning.

Et personligt hjem indrettet med unikke fund

Indretningen af dit hjem er en mulighed for at udtrykke din personlighed og skabe et rum, der føles som dit eget. Ved at bruge unikke fund i din indretning, kan du opnå en personlig stil, der er helt unik og skiller sig ud fra mængden. Unikke fund kan være alt fra gamle malerier, antikke lamper, vintage møbler eller andre ting, som du har mulighed for at finde hos takeNOW.

takeNOW | Historie og charme

Hos os finder du ting, der har historie og charme, som nye ting ikke har, og de kan bringe en unik stemning og personlighed ind i dit hjem. Ved at kombinere disse unikke fund med moderne elementer og ting, du allerede ejer, kan du skabe et hjem, der er en perfekt balance mellem fortid og nutid. Dette giver dit hjem et individuelt udtryk, der fortæller din historie og reflekterer din personlige stil.

En bæredygtig indretning

En bæredygtig indretning med genbrugsfund er en fantastisk måde at bringe personlighed og stil ind i dit hjem, mens du på samme tid tager ansvar for miljøet. Med genbrugskøb sparer du penge og advokerer for en grønnere fremtid. Du kan opdatere gamle møbler med nyt stof eller nyt maling og på den måde give dem et nyt liv. Lad dit hjem blive en hyldest til bæredygtighed, alt imens din indretning er stilfuld og byder på historie og charme, som ingen andre har.

Find dine skatte hos takeNOW

Loppefund er en unik mulighed for at finde skatte, der er glemt af andre. Det er en chance for at give ting, der ikke længere har nogen værdi for deres oprindelige ejer, en ny chance. Hos takeNOW finder du et univers af sager, som vores krammere har til salg, som venter på at blive opdaget og elsket igen.

takeNOW i hele landet

Kom forbi vores butikker, så du kan inkludere unikke fund i din indretning. Lad dit hjem blive et udtryk for din personlighed og en samling af ting, du elsker og som har en historie bag sig.
Du finder takeNOW i flere byer placeret over hele Danmark, så du har mulighed for at finde genbrugsfund til dit hjem uanset hvor, du befinder dig. 

Besøg os i HøjbjergEgåViborgFredericiaEbeltoft og i Grenaa.